This Is Our Story

Terugblik
Van Duck
Van Duck
Op avontuur
V van Van
Van Duck on the beach
Van Duck in de sneeuw

Als 20 jarige avonturier kocht ik een "van" om mijn horizon te kunnen verruimen.  Ik hield van de vrijheid van het reizen en van het zwerven.  Kamperen zit in mijn bloed. 

 

Het werd een zelfbouwcamper, maar met alle nodige luxe.  Al mijn vrije tijd en mijn spaargeld ging naar het bouwen van deze droom.  Ik doopte haar tot

'Van Duck'.

 

'Van' komt van het Engelse woord Van, wat zoveel als 'camionette' betekent.  'Van' staat ook voor de eerste drie letters van mijn achternaam.  Duck kwam erbij omdat in elke auto die ik al had, er een eendje aan mijn spiegel moest hangen.  Nee geen eendje vanuit zo'n kermisattractie, een echte klein knuffeleendje.  'Van Duck' was geboren!

Ik was King of the road en ze was mijn trouwe reisgezel voor vele uitstappen, reizen, feestjes, festivals, ...

Na al dat reizen en feesten, kwam de drang naar een gezin.  Van Duck kon niet worden omgebouwd tot een camper voor drie dus ze moest van de hand. 

Onze 'van' werd omgeruild voor een grote camper met alkoof en opnieuw konden we op pad.  Dit keer als gezin.  Reizen met een echte camper met een alkoof en met een baby!

'Bobiloom' was één van de eerste woorden van onze kleine spruit.  Dus de voorliefde van reizen is aangeboren?  Of kan je gewoon die kriebel ergens vangen?

Wij willen deze manier van avontuurlijk reizen eigenlijk delen met iedereen.  Iedereen moet op een betaalbare manier zo'n mooie herinneringen kunnen schrijven.  Dat is de filosofie achter V2 Campers

V van 'Van Duck'

V van Vagar (Spaans voor zwerven)

V van Viajar (reizen in het Spaans)

En de grote V van aVontuur

Van Duck Camargue
Van Duck
Van Duck Limburg
V2 Camper
DSC00448.JPG
09-2009 450.jpg
Interieur
V2 Campers
Bed Van
09-2009 205.jpg
Zoon in alkoop - V2 Campers